frnl

Pascale Brouns

Energietherapeute voor u en uw huisdier.
Consulente dierengedraghondentraining en dierentelepathie.

Mijn grootste drijfveer: passie

Vanuit mijn passie om welzijn te creëren voor iedereen, werk ik zowel voor uw huisdier als voor uzelf! Alle levende wezens verdienen immers respect.

Mijn drijfveren:

  • Problemen voorkomen in plaats van ze te moeten oplossen,
  • Een mooie levenswandel, zonder pijn en zonder al te veel problemen,
  • Meer specifiek voor dieren: een betere keuze van uw viervoeter, een betere training en heel veel liefde, zijn leven lang,
  • Een betere  relatie en harmonie tussen mens en dier want ... uit de grote ogen van uw huisdier valt zoveel af te lezen...

Opleidingen en specialisaties

VOOR IEDEREEN, MENS EN DIER:

Ik beoefen energietherapie en Reiki Usui niveau 3. Bij de heer François Braibant behaalde ik een diploma natuurgenezing 3e niveau via Reiki.

Ik ben vrijwilligster van de Kovacsik-methode tegen kanker (AEMK)

VOOR DE MENS:

Hypnosetherapeute, attest behaald bij de heer Alex Ross.

VOOR DE DIEREN:

Ik volgde de opleiding gedragstherapie bij dieren en de opleiding hondentraining in de bekende school Audreco, plus de coachingmodules relatie mens-hond bij de internationaal bekende dierenarts en gedragstherapeut Joël Dehasse. Mijn stage vervulde ik bij dierenarts Pascal Ittelet in Roselies.

Om mijn kennis en opleiding te vervolmaken volgde ik bij verschillende professoren de cursus dierencommunicatie of dierentelepathie.

Mijn praktijk bevindt zich in Halle, maar voor consultaties verplaats ik mij graag naar Hal BrusselVlaams-BrabantWaals-BrabantCharleroi en Namen.
Voor de energietheapie kunt u steeds een afspraak maken. Indien nodig kom ik ook bij u thuis. Aarzel niet om mij te contacteren. Ik zal graag al uw vragen beantwoorden.

 

Prijzen

Bent u op zoek naar een energie- en reikitherapeute?

link
 

Dieren

Bent u op zoek naar een consulente dierengedrag en dierencommunicatie?

link
 

Mensen

Bent u op zoek naar een hypnosetherapeute?

link
{if $currentLanguage=='fr'} {else} {/if}